BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, April 17, 2011

ALIS KUPATILA AKCIJA!!!

Velika akcija u salonu ALIS KUPATILA!

Veliki izbor visokokvalitetnih španskih pločica možete pronaći po ceni od samo 300 RSD!

Sniženje na određene artikle i do 50%!

Lavaboe, kupatilske ormariće, tuš kabine i kade španskih i drugih svetskih proizvođača možete pronaći na velikom popu

Za vise informacija kliknite ovde 

Alis kupatila d.o.o. je preduzeće koje se bavi veleprodajom i maloprodajom kupatilske opreme.

U svom programu nudimo širok asortiman proizvoda namenjenih terapiji vodom u zdravstvene svrhe kao što su: parna kupatila, finske saune, hidromasažne kade, hidromasažne kabine.

Pored navedenog nudimo i ostalu kupatilsku opremu: keramičke pločice, tuš kabine, kupatilski nameštaj, ogledala, sanitarije, slavine i kupatilsku galanteriju sofisticiranih evropskih proizvođača. Neki od njih su AQUALUX, FANAL, ARANDA, IMOLA CERAMICA, PORCELANITE DOS, HIDRA CERAMICA, HANSA, POZZI GINORI, PAFFONI, GEDY, A&M, AZULEV...
Takodje, u ponudi je i roba domacih vodećih proizvodjaca.
Ono što Alis kupatila izdvaja u odnosu na druga trgovinska preduzeća je sam način poslovanja. U skladu sa tržišnim preferencijama poslovna politika menadžmenta je postavila principe poslovanja tako da te preferencije zadovolji.
Navedeno se ogleda u tome što Alis kupatila doo ima pažljivo odabran i kvalitetan lager robe kako bi naši klijenti mogli da na licu mesta odaberu i već istog trenutka preuzmu proizvode ili im oni budu dovezeni na željenu adresu.

Alis kupatila pored prevoza robe, idejnih rešenja koja izrađuju naše arhitekte, obezbeđuje i ugradnju Aqualux-ovih proizvoda (tuš kabine, hidromasažne kade, parna kupatila ...), a sve usluge su potpuno besplatne.
Takođe, Alis kupatila u saradnji sa Bankom Intesa i Alfa Bankom nudi mogucnost kreditiranja na licu mesta kao i odloženo plaćanje čekovima na rate!

Ako se sve navedeno uzme u obzir mnogo je razloga da posetite salon Alis kupatila koji se nalazi na Novosadskom autoputu (pored Metro-a).

No comments:

Post a Comment